Marien muotokuvat
PELI SULJETAAN!

Pelivarauksia ei enää oteta vastaan. 

 

Marien muotokuvat UKK

Älä lue vastauksia, jos haluat säilyttää kaikki salaisuudet peliin saakka!

On. Peli sisältää hyvin jännittäviä elementtejä. Siksi ikäraja on 16 vuotta. 12 vuotias voi kuitenkin pelata oman vanhemman seurassa, jos asiasta on yhdessä keskusteltu ja vanhemmat antavat luvan.

Pelin tarinaan liittyy henkimaailma ja hiukan myös spiritismi. On hyvin epätodennäköistä, että pelissä tarvitsisi tehdä jotain sellaista, mikä loukkaisi kenenkään henkilökohtaista vakaumusta.

Valitettavasti pelipaikka on toisessa kerroksessa ja meillä ei ole hissiä. Pelin sisällä liikkuminen sujuu normaalisti kalustetun huoneen tapaan.

Parissa kohtaa tapahtuu yllättäviä asioita, joita moni säikähtää hieman. Pelissä ei käytetä näyttelijöitä, jotka pelottelisivat tai koskettaisivat sinua.

Välillä on jonkin aikaa todella hämärää, mutta täysin pimeää ei ole.

Pelissä on jonkin verran valoefektejä, mutta voimakkaasti vilkkuvia kirkkaita valoja ei ole.

Pelissä on savukone, jota käytetään hetken ajan. Savua tulee pieni määrä. Tämä efekti voidaan kytkeä pyydettäessä pois. Se ei vaikuta pelin kulkuun.

Ei ole. Taustalla soi musiikki ja välillä on pieniä ääniefektejä. Musiikkia saa pyydettäessä hiljennettyä, jos se häiritsee. Kovin ääni lähtee yleensä pelaajista.

Ei ole. Pelaajat ovat koko ajan huoneessa, josta pääsee tavallisen kokoisesta ovesta ulos.

Ei. Fyysistä liikkumavapautta ei rajoiteta mitenkään. Myöskään ovea ei lukita.

Ei. Kiipeily ja voimankäyttö ovat jopa kiellettyjä. Parissa kohtaa jonkun pelaajista täytyy pystyä kumartumaan lähelle lattian tasoa. Konttaamista tai ryömimistä ei tarvita.

Pelissä on melko paljon normaalikokoista tekstiä. Lisäksi välillä on melko hämärää. Hämärän aikana ei kuitenkaan tarvitse lukea. Joillakin saattaa olla myös numerolukkojen koodien näkemisessä vaikeuksia. Omat lukulasit kannattaa varata mukaan. Meillä on myös antaa lainaksi laseja +1.5 ja +2.5 voimakkuuksilla. Pyydettäessä huoneen yleisvalaistusta voidaan lisätä hieman.